PRODUK UTAMA

XIKOO3

Babagan awake dhewe

XIKOO Industrial Co., Ltd. iku salah siji saka Produsèn online adhem paling gedhé ing China, kang darmabakti ing konsumsi kurang lan lingkungan loropaken evaporative online adhem R&D lan desain, Pabrik, marketing, dodolan lan layanan saka 2007. dumunung ing distrik Pan Yu, Guangzhou kutha.karo akses Transportasi trep.

Liwat luwih saka 13years produk anyar ngembangaken lan model lawas nganyarke, ana luwih saka 20 jinis model kanggo aplikasi beda.Produk utama XIKOO kalebu pendingin udara portabel, pendingin udara industri, pendingin udara jendela, pendingin udara sentrifugal, pendingin udara DC solar lan bagian sing luwih adhem hawa. gudang lan panggonan liyane.

PRODUK HOT

Proyek

  • Carane kelangan gudang cat kimia?

    Pendingin udara penguapan banyu industri + skema pendinginan kipas exhaust Kaping pisanan, Cat kimia sing wis rampung minangka barang mbebayani sing gampang kobong lan mbledhos.Gudang karo barang kasebut kudu diisolasi, dilindhungi saka cahya, lan ventilasi.Dadi ora cocog kanggo nyimpen produk cat ing ware ...

  • Evaluasi pelanggan kanggo proyek pendingin udara industri XIKOO.

    Hello everyone!Aku manajer produksi Mr.Jiang.Wis luwih saka 4 sasi wiwit perusahaan kita wiwit nggunakake desain sistem cooling online lan diinstal dening XIKOO.Sawetara perasaan lan pengalaman saka pendingin udara industri XIKOO bakal dituduhake karo sampeyan 1. Cetakan injeksi ...

Kirim pesen menyang kita: