Kipas angin adhem sing nguap saka jendhela XK-75C

Katrangan singkat:


  • Jeneng: XIKOO
  • Papan Asal: Cina
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasedhiyan OEM / ODM: Nggih
  • Wektu Pangiriman: Kirim ing 15 dina sawise mbayar
  • Pelabuhan Wiwitan: Guangzhou, Shenzhen
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, WesternUnion, Awis
  • Detail Produk

    Tag Produk

    XK-75C Kipas pendingin udara sing nguap ing ara-ara samun banget disenengi penggemar pendinginan penguapan banyu, nyuda suhu liwat penguapan banyu. Nduwe pipa udara lan diffuser hawa, bisa dipasang ing tembok njaba kanggo nggawa hawa seger lan adhem menyang njero ruangan.

    Panampilan Apik

    Awak plastik Bahan PP Anyar, Anti-UV, Anti-tuwa, umur dawa. Penampilan dirancang loman, ramping lan ayu.

    Konsumsi kurang

    Konsumsi daya paling sithik 0.28kW / jam & aliran udara 7500m3 / jam kuat, tutup 20-40m2.

    Hawane seger & Adhem & bening

    Telung sisi kualitas 5090 # papan pendinginan honeycomb kanthi saringan bledug, bisa digunakake ing ruangan terbuka kanggo nggawa hawa seger, adhem lan bening.

    Trep kanggo digunakake

    Panel kontrol bukti banyu LCD + remot kontrol, 3 kacepetan sing beda, Ana luwih akeh perlindungan lan pompa, ayunan Auto kanggo nutupi area gedhe.

    Bagean kualitas XIKOO

    100% motor kawat tembaga, kipas bahan kaca PP lan serat, pompa submersible poros Keramik lan bagean kualitas liyane.

    Garansi sawise didol

    Garansi unit lengkap 1 taun.

    Garansi motor 2 taun.

    Garansi pad adhem 3 taun.

    PARAMETER PRODUK

    Model

    XK-75C

    Listrik

    Kekuwatan 280W
    Tegangan / Hz 110V / 220 ~ 240V / 50 / 60Hz
    Kacepetan 3

    Sistem kipas

    Area Cover Satu Tunggal 20-40m2
    Aliran Udara (M3 / H) 7500
    Pangiriman Udara 10-12M
    Jinis Kipas Paksi
    Ribut 65 db

    Cilik njaba

    Tangki Banyu 60 L
    Konsumsi Banyu 5-15 L / H
    Bobot Net 35Kg
    Bantalan adhem 3 sisih
    Net filter bledug Nggih
    Loading Quantity 137pcs/ 40HQ 56 pcs / 20GP

    Sistem kontrol

    Jinis Kontrol Tampilan LCD+ Kontrol jarak jauh
    Remote Control Nggih
    Liwat Proteksi Beban Nggih
    Perlindhungan Pompa Nggih
    Saluran banyu Manual & Otomatis
    Jinis Plug Disesuaikan

    Lamaran : XK-75C Kipas pendingin udara sing nguap saka gurun duwe pendinginan, pelembapan, pemurnian, hemat energi kanggo fungsi liyane, uga efek bisu, digunakake banget kanggo omah, kantor, toko, kamar latihan, restoran, pertanian, tenda lan papan liyane .

    XIKOO fokus ing pangembangan adhem lan nggawe luwih saka 13 taun, kita luwih milih kualitas produk lan layanan pelanggan, kita duwe standar sing ketat saka pilihan material, tes bagian, teknologi produksi, paket lan kabeh proses liyane. Muga-muga kabeh pelanggan entuk adhem udara XIKOO sing luwih memuaskan. Kita bakal ngetutake kabeh kiriman kanggo njamin supaya pelanggan entuk barang, lan kita sawise bali adol menyang para pelanggan, coba ngrampungake pitakon sawise didol, muga-muga produk bakal nggawa pengalaman panganggo sing apik.

    Sugeng Rawuh kanggo ngubungi, ngunjungi lan kerja sama karo XIKOO!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita