lokakarya industri menguap industri adhem China Pabrik XK-18/23 / 25S

Katrangan singkat:


  • Jeneng: XIKOO
  • Papan Asal: Cina
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasedhiyan OEM / ODM: Nggih
  • Wektu Pangiriman: Kirim ing 15 dina sawise mbayar
  • Pelabuhan Wiwitan: Guangzhou, Shenzhen
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, WesternUnion, Awis
  • Detail Produk

    Tag Produk

    XK-18/23 / 25S adhem industri sing nguap industri minangka pendingin udara industri sing paling populer. Kita ngrancang kanthi macem-macem kekuwatan 1.1kw, 1.3kw, 1.5kw kanggo memenuhi kebutuhan sing beda. Lan ana, mudhun, debit udhara sisih dipasang kanthi gampang ing tembok, atap lan papan liyane. Ditrapake kanggo adhem tanduran 60-80m2 ing wilayah lembab lan tanduran 100-150m2 ing wilayah sing garing.

    Model pendingin udara industri XK-18/23 / 25S dilengkapi komponen kualitas industri, kalebu awak material PP Anyar sing lengkap, anti-UV, anti-penuaan, umur 15 taun suwene. Motor kawat tembaga 100%, tingkat bukti banyu Ip54. Kipas serat nilon & kaca lan logam, lulus tes keseimbangan dinamis sadurunge digunakake. Resistensi korosi lan pompa banyu efisiensi dhuwur, 13000 jam wektu kerja terus-terusan. Pad pendingin ketebalan 10cm, luwih saka 80% tingkat penguapan. Papan sirkuit bukti banyu segel duwe Proteksi beban, proteksi mata uang, proteksi kekurangan banyu lan fungsi got kanthi otomatis. Panel kontrol LCD kanthi 12 kacepetan sing beda. Banyu tank banyu bisa disterilake nganggo piranti lampu UV (opsional)

    PARAMETER PRODUK

    Model

    Aliran Udara

    Tegangan

    Kekuwatan

    Angin     Tekanan

    NW

    Area sing ditrapake

    Pangiriman Udara     (pipa)

    Outlet Udara

    XK-18S / mudhun

    18000m3 / jam

    380V / 220V

    1.1Kw

    180Pa

    68Kgs

    100-150m2

    20-25m

    670 * 670mm

    XK-18S / sisih

    18000m3 / jam

    380V / 220V

    1.1Kw

    180Pa

    70Kgs

    100-150m2

    20-25m

    690 * 690mm

    XK-18S / munggah

    18000m3 / jam

    380V / 220V

    1.1Kw

    180Pa

    70Kgs

    100-150m2

    20-25m

    670 * 670mm

    XK-23S / mudhun

    23000m3 / jam

    380V / 220V

    1.3Kw

    200Pa

    68Kgs

    100-150m2

    20-25m

    670 * 670mm

    XK-23S / sisih

    23000m3 / jam

    380V / 220V

    1.3Kw

    200Pa

    70Kgs

    100-150m2

    20-25m

    690 * 690mm

    XK-23S / munggah

    23000m3 / jam

    380V / 220V

    1.3Kw

    200Pa

    70Kgs

    100-150m2

    20-25m

    670 * 670mm

    XK-25S / mudhun

    25000m3 / jam

    380V / 220V

    1,5Kw

    250Pa

    68Kgs

    100-150m2

    25-30m

    670 * 670mm

    XK-25S / sisih

    25000m3 / jam

    380V / 220V

    1,5Kw

    250Pa

    70Kgs

    100-150m2

    25-30m

    690 * 690mm

    XK-25S / munggah

    25000m3 / jam

    380V / 220V

    1,5Kw

    250Pa

    70Kgs

    100-150m2

    25-30m

    670 * 670mm

    Paket: film plastik + palet + karton

    Lamaran:

    XK-18/23 / 25S adhem industri menguap industri adhem duwe adhem, asor, pemurnian, hemat energi fungsi liyane, digunakake banget kanggo bengkel, pertanian, gudang, omah kaca, stasiun, pasar lan papan liyane.

    XIKOO fokus ing pangembangan adhem lan nggawe luwih saka 13 taun, kita luwih milih kualitas produk lan layanan pelanggan, kita duwe standar sing ketat saka pilihan material, tes bagian, teknologi produksi, paket lan kabeh proses liyane. Muga-muga kabeh pelanggan entuk adhem udara XIKOO sing luwih memuaskan. Kita bakal ngetutake kabeh kiriman kanggo njamin supaya pelanggan entuk barang, lan kita sawise bali adol menyang para pelanggan, coba ngrampungake pitakon sawise didol, muga-muga produk bakal nggawa pengalaman panganggo sing apik.

    Sugeng Rawuh kanggo ngubungi, ngunjungi lan kerja sama karo XIKOO!

    d1
    d2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita