adhem banyu uap ruangan portabel XK-15SY

Katrangan singkat:


  • Jeneng: XIKOO
  • Papan Asal: Cina
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasedhiyan OEM / ODM: Nggih
  • Wektu Pangiriman: Kirim ing 15 dina sawise mbayar
  • Pelabuhan Wiwitan: Guangzhou, Shenzhen
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, WesternUnion, Awis
  • Detail Produk

    Tag Produk

    XK-13 / 15SY pendingin udara sing bisa nguap banyu ing njaba ruangan dadi modhel adhem udara portebel komersial, bisa nyuda suhu liwat penguapan banyu kanthi kurang konsumsi. Nduwe sawetara fitur kaya ing ngisor iki:

    Panampilan Apik

    Awak plastik Bahan PP Anyar, Anti-UV, Anti-tuwa, umur dawa. rong warna putih lan abu-abu kanggo pilihan, Penampilan dirancang loman, ramping lan ayu.

    Konsumsi kurang

    Konsumsi daya paling sithik 0.68kW / jam & aliran udara 15000m3 / jam kuat, tutup 80-100m2.

    Hawane seger & Adhem & bening

    Telung sisi kualitas 5090 # papan pendinginan honeycomb kanthi saringan bledug, bisa digunakake ing ruangan terbuka kanggo nggawa hawa seger, adhem lan bening.

    Trep kanggo digunakake

    Panel kontrol bukti banyu LCD + remot kontrol, 3 kacepetan beda, roda universal kanthi kunci. Ana luwih akeh perlindungan lan pompa, ayunan otomatis kanggo nutupi area amba. Tangki banyu 100L gedhe. Ana cara manual lan otomatis rong cara mlebu banyu.

    Bagean kualitas XIKOO

    100% motor kawat tembaga, kipas bahan kaca PP lan serat, pompa submersible poros Keramik lan bagean kualitas liyane.

    Garansi sawise didol   

    Garansi unit lengkap 1 taun.

    Garansi motor 2 taun.

    Garansi pad adhem 3 taun.

    Awak plastik: 5 taun

    PARAMETER PRODUK

    Model

    XK-13 /15SY

    Listrik

    Kekuwatan 480/680W
    Tegangan / Hz 110V / 220 ~ 240V / 50 / 60Hz
    Kacepetan 3
    Timer 7.5Jam

    Sistem kipas

    Area Cover Satu Tunggal 80-100m2
    Aliran Udara (M3 / H) 13000/15000
    Pangiriman Udara 12-15M
    Jinis Kipas Paksi
    Ribut 65 db

    Cilik njaba

    Tangki Banyu 100 L
    Konsumsi Banyu 10-15 L / H
    Bobot Net 40Kg
    Bantalan adhem 3 sisih
    Net filter bledug Nggih
    Loading Quantity 106pcs/ 40HQ 42 pcs / 20GP

    Sistem kontrol

    Jinis Kontrol Tampilan LCD+ Kontrol jarak jauh
    Remote Control Nggih
    Liwat Proteksi Beban Nggih
    Perlindhungan Pompa Nggih
    Saluran banyu Manual & Otomatis
    Jinis Plug Disesuaikan
    XK-15SY (3)
    XK-15SY (4)

    Paket: Kantong plastik + palet busa + karton

    Lamaran : Pendingin udara XK-13 / 15SY misuwur banget kanggo toko, ruang latihan, stasiun, rumah sakit, restoran, peternakan, tendha, supermarket, bengkel, gudang lan papan liyane.

    application 1

    XIKOO fokus ing pangembangan adhem lan nggawe luwih saka 13 taun, kita luwih milih kualitas produk lan layanan pelanggan, kita duwe standar sing ketat saka pilihan material, tes bagian, teknologi produksi, paket lan kabeh proses liyane. Muga-muga kabeh pelanggan entuk adhem udara XIKOO sing luwih memuaskan. Kita bakal ngetutake kabeh kiriman kanggo njamin supaya pelanggan entuk barang, lan kita sawise bali adol menyang para pelanggan, coba ngrampungake pitakon sawise didol, muga-muga produk bakal nggawa pengalaman panganggo sing apik.

    Sugeng Rawuh kanggo ngubungi, ngunjungi lan kerja sama karo XIKOO!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita