Pendingin udara DC portabel surya XK-05SY

Katrangan singkat:


  • Jeneng: XIKOO
  • Papan Asal: Cina
  • Sertifikasi: CE, EMC, LVD, ROHS, SASO
  • Kasedhiyan OEM / ODM: Nggih
  • Wektu Pangiriman: Kirim ing 15 dina sawise mbayar
  • Pelabuhan Wiwitan: Guangzhou, Shenzhen
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, WesternUnion, Awis
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Solar minangka energi ramah lingkungan sing anyar, XIKOO ngupayakake inovasi teknologi lan hemat energi lan perlindungan lingkungan, digawe adhem lan digawe luwih apik XK-05SY Portabel surya 24v DC adhem udara. lan adhem udara sing nguap portabel, trep kanggo mindhah lan nambah banyu.

    Panampilan Apik

    Awak plastik Bahan ABS Anyar, Anti-UV, Anti-tuwa, umur dawa. warna putih + biru / abu-abu, nggawa rasane seger lan seger. Penampilan dirancang loman, ramping lan ayu.

    Konsumsi kurang

    Konsumsi daya paling sithik 0,07kW / jam & aliran udara 5000m3 / jam sing kuat, tutup 20-30m2.

    Hawane seger & Adhem & bening

    Telung sisi kualitas 5090 # efisiensi tinggi efek pendinginan sing luwih apik honeycomb pad kanthi saringan bledug, bisa digunakake ing ruangan terbuka kanggo nggawa hawa seger, adhem lan bening ing njero ruangan.

    Trep kanggo digunakake

    Panel kontrol bukti banyu LCD + remot kontrol, ana 3 kacepetan sing beda, timer 24 jam sing trep, roda universal kanthi kunci. Lan ana proteksi beban lan pompa, ayunan otomatis kanggo nutupi area amba.

    Bagean kualitas XIKOO

    100% motor kawat tembaga, kipas bahan kaca PP lan serat, pompa submersible poros Keramik lan bagean kualitas liyane.

    Garansi sawise didol

    Garansi unit lengkap 1 taun.

    Garansi motor 2 taun.

    Garansi pad adhem 3 taun.

    PARAMETER PRODUK

    Model

    XK-05SY

    Listrik

    Kekuwatan 70W
    Tegangan / Hz 24V
    Kacepetan 3
    Timer 24jam

    Sistem kipas

    Area Cover Satu Tunggal 20-30m2
    Aliran Udara (M3 / H) 5000
    Pangiriman Udara 5-8M
    Jinis Kipas Paksi
    Ribut ≤55 db

    Cilik njaba

    Tangki Banyu 30 L
    Konsumsi Banyu 5-8 L / H
    Bobot Net 16Kg
    Bantalan adhem 3 sisih
    Net filter bledug Nggih
    Loading Quantity 257 pcs/ 40HQ 100 pcs / 20GP

    Sistem kontrol

    Jinis Kontrol Tampilan LCD+ Kontrol jarak jauh
    Remote Control Nggih
    Liwat Proteksi Beban Nggih
    Perlindhungan Pompa Nggih
    Saluran banyu Manual 
    Jinis Plug Disesuaikan

    Paket: Kantong plastik + palet busa + karton

    Lamaran : XK-05SY Pendingin udara DC Portable surya duwe adhem, asor, pemurnian, hemat energi kanggo fungsi liyane, uga efek bisu. Wis digunakake banget kanggo omah, toko kantor lan papan liyane.

    XIKOO fokus ing pangembangan adhem lan nggawe luwih saka 13 taun, kita luwih milih kualitas produk lan layanan pelanggan, kita duwe standar sing ketat saka pilihan material, tes bagian, teknologi produksi, paket lan kabeh proses liyane. Muga-muga kabeh pelanggan entuk adhem udara XIKOO sing luwih memuaskan. Kita bakal ngetutake kabeh kiriman kanggo njamin supaya pelanggan entuk barang, lan kita sawise bali adol menyang para pelanggan, coba ngrampungake pitakon sawise didol, muga-muga produk bakal nggawa pengalaman panganggo sing apik.

    Sugeng Rawuh kanggo ngubungi, ngunjungi lan kerja sama karo XIKOO!

    XK-05SY Portable solar DC air cooler

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita