Profil XIKOO

Profil XIKOO

XIKOO Industrial Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan adhem udara paling gedhe ing China, sing didedikake kanggo panggunaan murah lan lingkungan R&D dawane penguapan sing ramah lingkungan lan desain, pabrik, pemasaran, penjualan lan layanan wiwit taun 2007. dununge ing distrik Pan Yu, Guangzhou kutha kanthi akses Transportasi sing trep.

Liwat luwih saka 13 taun produk anyar sing berkembang lan nganyari model lawas, ana luwih saka 20 jinis model kanggo macem-macem aplikasi. Produk utama XIKOO kalebu adhem udara portebel, adhem udara industri, adhem udara jendhela, adhem udara sentrifugal, adhem udara DC surya lan bagean adhem hawa. digunakake digunakake kanggo omah, kantor, toko, rumah sakit, stasiun, tenda, omah kaca, restoran, bengkel, gudang lan papan liyane. 

company img1

XIKOO duwe kontrol kualitas produk lan inspeksi sing ketat ing saben proses produksi. Saka pilihan material, teknologi pabrikan, produksi, paket lan tes. Pendingin udara wis disetujoni dening CE, SASO, ROHS, IEC lan liya-liyane. Lan produk uga diakoni dening para pelanggan, pelanggan reguler tetep kerja sama jangka panjang karo kita.

Jaringan penjualan domestik XIKOO ngliputi 21 provinsi lan 86 wilayah sing cukup maju, luwih saka 112 distributor ing saindenging negara. Lan produk didol menyang 35 negara lan wilayah jaban rangkah. Utamane gawe pelanggan kerjasama jangka panjang ing Arab Saudi, Kuwait, Mali, Maroko, Sudan, Vietnam, Malaysia, Thailand, AS, Brasil, Jerman, Australia lan negara liyane.

company img2
company img4
company img3

XIKOO Terus riset lan inovasi, menang perusahaan teknologi tinggi, produk teknologi tinggi lan pakurmatan liyane. Entuk paten desain, paten panemuan lan paten praktis. Kipas pendingin udara kurang konsumsi lan produk sing ramah lingkungan, XIKOO uga nggawe adhem udara penguapan DC DC sumber energi anyar. kita ngarep-arep bisa menehi kontribusi kanggo ngirit energi global lan konstruksi lingkungan sing ramah liwat promosi lan aplikasi adhem udara XIKOO.

XKIOO nandur modal akeh dana lan makarya ing pangembangan produk anyar taun-taun kepungkur. Ing mbesuk, kita bakal nggawa produk anyar kanggo para pelanggan, Sugeng kerja sama karo XIKOO, Sugeng ide apik lan gawe produk anyar karo XIKOO. 

1