Cooler Air Jendela

  • Window wall mounted water air cooler XK-60C

    Jendela dipasang banyu adhem banyu XK-60C

    XK-60C Pendingin adhem banyu sing dipasang ing tembok Jendhela iku penggemar pendinginan penguapan banyu sing akeh banget, nyuda suhu liwat penguapan banyu. Nduwe pipa udara lan diffuser udara, bisa dipasang ing tembok njaba kanggo nggawa hawa seger lan adhem menyang njero ruangan. Panampilan Apik Bahan Plastik PP Anyar, Semut ...
  • Window desert evaporative air cooler fan XK-75C

    Kipas angin adhem sing nguap saka jendhela XK-75C

    XK-75C Kipas pendingin udara sing nguap ing ara-ara samun banget disenengi penggemar pendinginan penguapan banyu, nyuda suhu liwat penguapan banyu. Nduwe pipa udara lan diffuser hawa, bisa dipasang ing tembok njaba kanggo nggawa hawa seger lan adhem menyang njero ruangan. Panampilan Apik Bahan Bahan PP Anyar ...