Dhukungan Teknis

Pendingin udara sing nguap bisa dipasang ing tembok, gendheng lan lemah njaba, posisi instalasi dhuwur ora kurang saka 2,25 meter. Kurung 40 * 40 # disambungake karo tembok utawa jendhela kanthi bolt, ana karet ing antarane sikut lan krenjang, lan kabeh kesenjangan ditutup nganggo lem kaca utawa mortir semen. Boom kudu dipasang ing sisih ngisor krenjang nalika nginstal sikut.

evaporative-air-cooler-xk-18s-down-1

Syarat teknis:

1. braket braket sing dipasang lan dipasang kudu diamanake;

2. platform perawatan kudu bisa ndhukung bobot awak lan personel perawatan;

3. adhem udara kudu dipasang ing posisi horisontal;

4. Flange adhem udara lan bagian adhem udara sikut kudu disiram

5. kabeh saluran njaba kudu anti banyu;

6. Kothak persimpangan kudu dipasang ing njero ruangan;

7. Siku saluran udara kudu anti banyu ing sacedhake tembok kanggo nyegah banyu mili menyang ruangan.

Pendingin udara sing nguap bisa dipasang ing tembok, gendheng lan lemah njaba, posisi instalasi dhuwur ora kurang saka 2,25 meter. Kurung 40 * 40 # disambungake karo tembok utawa jendhela kanthi bolt, ana karet ing antarane sikut lan krenjang, lan kabeh kesenjangan ditutup nganggo lem kaca utawa mortir semen. Boom kudu dipasang ing sisih ngisor krenjang nalika nginstal sikut.

Syarat teknis:

1. braket braket sing dipasang lan dipasang kudu diamanake;

2. platform perawatan kudu bisa ndhukung bobot awak lan personel perawatan;

3. adhem udara kudu dipasang ing posisi horisontal;

4. Flange adhem udara lan bagian adhem udara sikut kudu disiram

5. kabeh saluran njaba kudu anti banyu;

6. Kothak persimpangan kudu dipasang ing njero ruangan;

7. Siku saluran udara kudu anti banyu ing sacedhake tembok kanggo nyegah banyu mili menyang ruangan.

evaporative air cooler (2)
evaporative air cooler (1)
evaporative air cooler (3)