Pendingin Udara DC Surya

  • Portable solar DC air cooler XK-05SY

    Pendingin udara DC portabel surya XK-05SY

    Solar minangka energi ramah lingkungan sing anyar, XIKOO ngupayakake inovasi teknologi lan hemat energi lan perlindungan lingkungan, digawe adhem lan digawe luwih apik XK-05SY Portabel surya 24v DC adhem udara. lan adhem udara sing nguap portabel, trep kanggo mindhah lan nambah banyu. Katon Apik ABS Anyar ...
  • portable solar desert DC air cooling fan XK-06SY

    gurun surya portabel kipas pendingin udara DC XK-06SY

    Solar minangka energi sing ramah lingkungan sing anyar, XIKOO ngupayakake inovasi teknologi lan hemat energi lan perlindungan lingkungan, dikembangake lan diproduksi XK-06SY kipas angin surya DC penggemar pendingin udara. lan adhem udara sing nguap portabel, trep kanggo mindhah lan nambah banyu. Katon Apik ...
  • Solar window 12/24v DC evaporative air cooler XK-25/40C

    Jendela surya 12 / 24v DC adhem udara nguap XK-25 / 40C

    Solar minangka energi ramah lingkungan sing anyar, XIKOO ngupayakake inovasi teknologi lan hemat energi lan perlindungan lingkungan, digawe luwih apik lan diprodhuksi XK-25 / 40C energi surya DC adhem udara. lan uga adhem hawa nguap jinis jendhela, duwe pipa udara lan diffuser hawa, bisa dipasang ...