Produk

  • workshop industrial evaporative air cooler China manufacture XK-18/23/25S

    lokakarya industri menguap industri adhem China Pabrik XK-18/23 / 25S

    XK-18/23 / 25S adhem industri sing nguap industri minangka pendingin udara industri sing paling populer. Kita ngrancang kanthi macem-macem kekuwatan 1.1kw, 1.3kw, 1.5kw kanggo memenuhi kebutuhan sing beda. Lan ana munggah, mudhun, ngeculake udhara sisih supaya gampang dipasang ing tembok, atap lan papan liyane. Ditrapake ...
  • New 12cm thickness cooling pad industrial air cooler XK-18/23/ST

    Pad pendingin udara industri 12cm ketebalan anyar XK-18/23 / ST

    Pendingin udara industri kanthi bantalan pendinginan 12cm minangka riset lan pangembangan independen dening XIKOO ing taun 2020. Cetakan injeksi dhewe lan paten model utilitas & paten tampilan. Kalebu munggah debit, debit mudhun lan debit sisih, bisa memenuhi macem-macem kebutuhan instalasi. The ...
  • mute industrial centrifugal water evaporative air cooler XK-20S

    adhem industri sentrifugal banyu bisu adhem XK-20S

    XK-20S industri sentrifugal banyu bisu industri luwih adhem minangka pendingin udara sentrifugal industri sing paling populer. Lan ana, mudhun, debit udhara sisih dipasang kanthi gampang ing tembok, atap lan papan liyane. Ditrapake kanggo adhem tanduran 60-80m2 ing wilayah lembab lan tanduran 150-200m2 ing ...
  • big airflow industrial air cooler cooling fan XK-30S

    kipas udara industri pendingin udara sing gedhe XK-30S

    XK-30S kipas pendingin udara industri industri aliran udara amba minangka adhem udara industri. Kekuwatan 3kw kurang kanthi aliran udara 30000m3 / jam gedhe, lan pangiriman udara 40-50m ing jalur pipa. Ditrapake kanggo adhem 200-250m2 kanthi siji potong. XK-30S kipas pendingin udara industri industri aliran udara amba dilengkapi indust ...
  • small Portable room evaporative air cooler with ice Pack XK-05SY

    kamar cilik Portabel adhem udara sing nguap karo es Paket XK-05SY

    XK-05SY ruangan portabel ruangan liyane adhem adhem kanthi es Pack XIKOO XK-05SY adhem ruangan menguap ruangan Portable banget disenengi, nyuda suhu liwat penguapan banyu. lan cilik lan ayu, ana fitur kaya ing ngisor iki: Katon Apik Awak plastik Bahan ABS Anyar, ...
  • evaporative home portable air cooler China manufacture XK-06SY

    Pendingin udara portabel omah sing nguap China pabrik XK-06SY

    XK-06SY pendingin udara portabel omah sing nguap China adhem XK-06SY adhem udara portebel ing omah iki misuwur banget kanggo omah, kantor, kamar. toko lan papan liyane. Akeh distributor alat sing nggunakake model iki kanggo usahane, lan akeh pujian kanggo XK-06SY saka pangguna pungkasan. XK-06SY ...
  • portable outdoor water evaporative air cooler XK-15SY

    adhem banyu uap ruangan portabel XK-15SY

    XK-13 / 15SY pendingin udara sing bisa nguap banyu ing njaba ruangan dadi modhel adhem udara portebel komersial, bisa nyuda suhu liwat penguapan banyu kanthi kurang konsumsi. Nduwe sawetara fitur kaya ing ngisor iki: Wujud Plastik Bahan Plastik Anyar sing Apik, Anti-UV, Anti-tuwa, umur ...
  • 18000m3/h  23000m3/h big airflow portable industrial  water air cooler XK-18/23SY

    18000m3 / h 23000m3 / jam aliran udara industri portabel udara adhem luwih gedhe XK-18 / 23SY

    XK-18 / 23SY 18000m3 / h 23000m3 / h adhem banyu portebel gedhe XIKOO adhem udhara banyu portebel amba nyuda suhu liwat penguapan banyu. Lan konsumsi sithik. yaiku produk sing ramah lingkungan. • Nggawa adhem hawa XIKOO sing adhem resik duwe net proof bledug kanggo nyaring hawa, nalika lingkungan ...
  • Portable industrial evaporative air cooler for workshop XK-18SYA

    Pendingin udara menguap industri portabel kanggo lokakarya XK-18SYA

    XIKOO ngrancang basis XK-18SYA ing adhem udara industri. Nganyarke pendingin udara industri kanthi tangki banyu amba 350L, roda, pipa udara sikut lan diffuser udara dadi XK-18SYA. Dadi bisa ngadeg lan hotspot ing lantai, ora ana instalasi. LCD + remot kontrol, ana 12 kacepetan beda kanggo ngganti, liwat l ...
  • desert evaporative swamp Air cooler fan supplier XK-75/90SY

    Pemasok kipas pendingin Udara gurun sing adol XK-75 / 90SY

    Kipas pendingin Udara sing nguap XK-75 / 90SY minangka salah sawijining model klasik adhem udara tank gedhe. duwe manual lan otomatis rong cara kanggo nambah banyu nganggo tank 120L. Bagéan kualitas kaya ing ngisor iki: Bahan pp anyar XK-75 / 90SY duwe awak plastik Bahan PP Anyar, Anti-UV, Anti sepuh, umur dawa. panas apik ...
  • Portable solar DC air cooler XK-05SY

    Pendingin udara DC portabel surya XK-05SY

    Solar minangka energi ramah lingkungan sing anyar, XIKOO ngupayakake inovasi teknologi lan hemat energi lan perlindungan lingkungan, digawe adhem lan digawe luwih apik XK-05SY Portabel surya 24v DC adhem udara. lan adhem udara sing nguap portabel, trep kanggo mindhah lan nambah banyu. Katon Apik ABS Anyar ...
  • portable solar desert DC air cooling fan XK-06SY

    gurun surya portabel kipas pendingin udara DC XK-06SY

    Solar minangka energi sing ramah lingkungan sing anyar, XIKOO ngupayakake inovasi teknologi lan hemat energi lan perlindungan lingkungan, dikembangake lan diproduksi XK-06SY kipas angin surya DC penggemar pendingin udara. lan adhem udara sing nguap portabel, trep kanggo mindhah lan nambah banyu. Katon Apik ...