Warta

  • Evaporative air conditioner with good energy saving effect

    Kondisioner nguap kanthi efek hemat energi sing apik

    1. Ngadopsi struktur counter-flow, tabung pertukaran panas nggunakake struktur serpentine, jumlah tabung pertukaran panas akeh, pertukaran panas lan area sirkulasi gas akeh, resistensi gas cilik, lan efisiensi pertukaran panas dhuwur ; ruang internal adhem yaiku ...
    Waca liyane
  • XIKOO air cooler cooling system for garment factory

    Sistem pendingin udara adhem XIKOO kanggo pabrik garmen

    Pabrik klambi Guangzhou ngubungi XIKOO kanggo lokakarya 1000m2, Sawise entuk ukuran lokakarya lan informasi liyane, insinyur profesional XIKOO Mr.Yang ngrancang nggambar sistem pendinginan. Mr.Yang nyaranake kipas angin 14 pcs XK-25H lan 11 pcs kanggo sistem pendinginan. XK-25H yaiku XIKOO anyar ...
    Waca liyane
  • XIKOO new design Evaporative air conditioner

    Desain anyar XIKOO Pendingin Udara Nguap

    Kondisioner udara sing nguap nuduhake panggunaan penguapan kelembapan lan sirkulasi udara sing dipeksa kanggo njupuk panas kondensasi kanggo adhem uap sing digawe panas kanthi tekanan tinggi lan tekanan dhuwur sing dibuwang saka kompresor lan dadi kondhisi. Bisa digunakake ing petrokimia ...
    Waca liyane
  • XIKOO air cooler is the best choice for workshop cool

    Pendingin udara XIKOO minangka pilihan sing paling apik kanggo adhem ing bengkel

    Apa sing kudu ditindakake nalika suhu panas banget ing musim panas? Dadi akeh kasusahan kanggo akeh perusahaan. Amarga ora ana solusi pendinginan lokakarya sing apik ing musim panas sing bisa ngatasi masalah panas ing lokakarya, dadi panas nalika musim panas ora mung ngrusak efisiensi kerja para karyawan, nanging uga nyebabake ...
    Waca liyane
  • Personal Growth and High Performance Team Seminar

    Seminar Tim Wutah Pribadi lan Kinerja Dhuwur

    Minangka musim sinau taunan kanggo karyawan XIKOO sing luar biasa. Kanggo ngasilake talenta sing luar biasa, XIKOO bakal ngirim karyawan kanggo melu ing seminar Kamar Dagang babagan tim pribadi lan tim kinerja tinggi. Iki dudu rapat biasa, nanging telung dina suwene ...
    Waca liyane
  • XIKOO solar DC air cooler

    XIKOO solar DC adhem udara

    XIKOO Industrial Co., Ltd. wis fokus ing pangembangan lan produksi alat pendingin udara sing hemat energi lan ramah lingkungan luwih saka 14 taun. Pendingin udara sing nguap ditrapake prinsip banyu nyerep panas kanthi penguapan kanggo suhu hawa adhem mudhun. Iki minangka utusan ...
    Waca liyane
  • XIKOO industry axial model and centrifugal model are used in machine tool workshop

    Model aksial industri XIKOO lan model sentrifugal digunakake ing bengkel alat

    XIKOO duwe macem-macem pendingin udara, ing antarané modhèl industri paling cocog kanggo digunakake ing lokakarya produksi lan uga modhél sing paling populer kanggo pabrik. Ing pungkasan taun 2020, pelanggan ngajak kita nggawe desain pendinginan kanggo pabrik, sing umume ngasilake alat mesin. Bec ...
    Waca liyane
  • Bandhingake konsumsi energi saka adhem lan AC

    Perbandingan konsumsi energi pendingin udara lan kondisioner AC tradisional nganggo konsumsi energi sing akeh lan biaya operasi sing dhuwur, sing matesi volume tuku nganti tartamtu. Pendingin udara sing nguap duwe ciri hemat energi, kamanungsan, kaendahan, lan en ...
    Waca liyane
  • After the Chinese New Year in 2021, the construction will officially start, and the workshops and all departments of Xingke will be officially put into production.

    Sawise Taun Baru Cina ing taun 2021, konstruksi bakal diwiwiti kanthi resmi, lan lokakarya lan kabeh departemen Xingke bakal resmi digawe.

    Taun Baru Tiongkok nggawa preinan 20 dina kanthi gaji kanggo karyawan Xingke, supaya saben karyawan bisa bali kumpul karo kulawargane. Saiki dheweke wis kerja maneh kanthi resmi, kabeh duwe tenaga lan moral. Jam 8:36 tanggal 23 Februari, kabeh karyawan padha kumpul ...
    Waca liyane
  • XIKOO 2020 year-end summary activity

    Kegiatan ringkesan akhir taun XIKOO 2020

    Wektu dadi cepet, lan pungkasane saiki 2020. Taun Baru Imlek Cina taun iki tanggal 12 Februari, Wong bakal duwe preinan statutori seminggu kanggo nyambut taun anyar. Wiwit tanggal 1 Februari nganti 2 Februari, XIKOO nganakake pesta teh akhir taun taunan. Kita padha bebarengan ngrembug babagan ...
    Waca liyane
  • XIKOO nggatekake pengawasan kualitas produk

    Nalika taun anyar wis cedhak, pabrik sibuk produksi kanggo barang kasebut. Perusahaan Xikoo duwe preinan 20 dina sajrone Taun Baru Imlek, lan para pelanggan kepengin banget ngatur pengiriman sadurunge preinan. Sanajan sibuk, Xikoo mesthi nggatekake kualitas adhem lan ora bakal nyedhiyakake ...
    Waca liyane
  • Januari XIKOO

    Januari minangka wiwitan taun anyar, kita mlaku ing taun 2021 kanthi aman, sehat, bahagia lan kabeh kekarepan. Utamane kesehatan, Yen bali menyang taun 2020, iki taun sing luar biasa sing dialami ngalami koval-19. Jagad iki gabung kanggo tetulung kanggo nglawan epidemi .. Nalika ...
    Waca liyane