Pendingin Udara Industri

  • workshop industrial evaporative air cooler China manufacture XK-18/23/25S

    lokakarya industri menguap industri adhem China Pabrik XK-18/23 / 25S

    XK-18/23 / 25S adhem industri sing nguap industri minangka pendingin udara industri sing paling populer. Kita ngrancang kanthi macem-macem kekuwatan 1.1kw, 1.3kw, 1.5kw kanggo memenuhi kebutuhan sing beda. Lan ana munggah, mudhun, ngeculake udhara sisih supaya gampang dipasang ing tembok, atap lan papan liyane. Ditrapake ...
  • New 12cm thickness cooling pad industrial air cooler XK-18/23/ST

    Pad pendingin udara industri 12cm ketebalan anyar XK-18/23 / ST

    Pendingin udara industri kanthi bantalan pendinginan 12cm minangka riset lan pangembangan independen dening XIKOO ing taun 2020. Cetakan injeksi dhewe lan paten model utilitas & paten tampilan. Kalebu munggah debit, debit mudhun lan debit sisih, bisa memenuhi macem-macem kebutuhan instalasi. The ...
  • mute industrial centrifugal water evaporative air cooler XK-20S

    adhem industri sentrifugal banyu bisu adhem XK-20S

    XK-20S industri sentrifugal banyu bisu industri luwih adhem minangka pendingin udara sentrifugal industri sing paling populer. Lan ana, mudhun, debit udhara sisih dipasang kanthi gampang ing tembok, atap lan papan liyane. Ditrapake kanggo adhem tanduran 60-80m2 ing wilayah lembab lan tanduran 150-200m2 ing ...
  • big airflow industrial air cooler cooling fan XK-30S

    kipas udara industri pendingin udara sing gedhe XK-30S

    XK-30S kipas pendingin udara industri industri aliran udara amba minangka adhem udara industri. Kekuwatan 3kw kurang kanthi aliran udara 30000m3 / jam gedhe, lan pangiriman udara 40-50m ing jalur pipa. Ditrapake kanggo adhem 200-250m2 kanthi siji potong. XK-30S kipas pendingin udara industri industri aliran udara amba dilengkapi indust ...
  • new heightened duct cooling system industrial air cooler XK-25H

    sistem pendingin saluran industri sing luwih dhuwur adhem udara XK-25H

    XK-25H sistem pendinginan saluran udara anyar sing adhem yaiku adhem udara industri anyar sing digawe dening XIKOO. ana munggah, mudhun, ngeculake udhara sisih supaya gampang dipasang ing tembok, atap lan papan liyane. Model anyar iki kanthi pad pendingin dhuwur, efek penguapan lan pendinginan sing luwih apik. A ...
  • stainless steel big centrifugal industrial air ooler XK-30/35/45/50S

    ooler udara industri sentrifugal besar stainless steel XK-30/35/45 / 50S

    XK-30/35/45 / stainless steel cooler industri sentrifugal amba dirancang kanggo bengkel gedhe. Kanthi aliran udara lan tekanan udara sing gedhe, jarak pangiriman udhara dadi 100-200meter. Iki dirancang kanggo dadi penggemar sentrifugal sabuk kanthi cangkang baja solid lan tahan lama. Evap efisien dhuwur ...