PRODUK UTAMA

XIKOO3

Babagan kita

XIKOO Industrial Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan adhem udara paling gedhe ing China, sing didedikake kanggo panggunaan murah lan lingkungan R&D dawane penguapan sing ramah lingkungan lan desain, pabrik, pemasaran, penjualan lan layanan wiwit taun 2007. dununge ing distrik Pan Yu, Guangzhou kutha kanthi akses Transportasi sing trep.

Liwat luwih saka 13 taun produk anyar sing berkembang lan nganyari model lawas, ana luwih saka 20 jinis model kanggo macem-macem aplikasi. Produk utama XIKOO kalebu adhem udara portebel, adhem udara industri, adhem udara jendhela, adhem udara sentrifugal, pendingin udara DC surya lan bagean adhem udara. Digunakake banget kanggo omah, kantor, toko, rumah sakit, stasiun, tenda, omah kaca, restoran, bengkel, gudang lan papan liyane.

PRODUK PANAS

Proyek